VI FLYTTER UT PÅ TERRASSEN!

VI FLYTTER UT PÅ TERRASSEN!

Våren har sin sjarm, med liv og lys, en årstid som er ønsket og lovprist, likevel lunefull og varierende. Våren indikerer at den etterlengtede sommeren nærmer seg. Det er gjerne i denne årstiden, sommeren, at vi i Norden virkelig kan nyte tiden utendørs, uten longs og boblejakke. Det stedet vi verdsetter høyt er terrassen – stedet der vi slapper av i solen og får farge, der vi hygger oss med gode venner og spiser deilig, lett, sommermat. Du vet der vi sitter til solen går ned og skyggene blir lengre og luften blir fuktigere.

Mange av oss sitter så lenge at vi faktisk ikke merker at det blir kjøligere i luften, fordi samtalen og drikken i glasset er så god.

Bioflame har fine pipeløse systemer. De gjør sommer ettermiddagen og kvelden enda bedre, sånn at du bare kan sitte ute og nyte dagen—lenge!

bilde1

Jar Table

SOMMERKAMPANJE

I vår sommerkampanje presenterer vi løsninger som gir både varme og vakre flammer. Mange modeller er pipeløse, som betyr at de også kan brukes inne eller på terrasser med tak eller markise. Fordi de bruker ren Biobrensel, som er lukt og røykfri, blir det ingen gasser. Det passer derfor også veldig godt i deler av vårt land der det oftere er nedbør, og man gjerne har en terrasse med overbygg.

Andre modeller bruker gass og egner seg veldig godt i utendørsmiljøer som for eksempel terrasser. Innendørs må slike løsninger ha adgang til pipe, men det er ikke aktuelt utendørs. Gassløsningene fungerer også godt som blikkfang ved entreen til boligen din. Biopeisene har mange fasonger og er bygget av forskjellige materialer, derfor er det lett å finne en modell som passer akkurat din terrasse og stilen på huset du bor i. Produktnavnene er klikkbare.

bilde2

Caro Table

bilde3

Tondo Table

En type er formet som et bord med en midtsøyle, der det er plassert en rund glassplate. I midten er det en beskyttet åpning i glass der flammene kan spille fritt og på en sikker måte. Dette gir nærhet til flammene og en deilig varme. Produkter vi kan nevne her er, Jar TableCaro Table og Tondo Table.

Andre modeller Bioflame tilbyr, er formet som søyler, de er høyere enn bordmodellen og har en annen funksjon. Se etter modellene Caro CommerceTotem Commerce og Gustav Commerce. Disse søylene vil garantert gi terrassen eller hagen et eksklusivt preg.

Ønsker du å bruke ved? Vel, det er ikke noe problem! Da er det bare å velge en Tondo Fire Pit, en stilig bålpanne i materialet Corten Steel.

bilde4

Caro Commerce

bilde5

Totem Commerce

bilde6

Gustav Commerce

bilde8

Tondo Fire Pit

bilde9

Galio Fire Pit Corten – Gass

bilde7

Tondo Commerce

ER DU KLAR FOR SOMMERENS «UTELIV»?

I 2018, satte Oslo ny rekord i antall soltimer, den gamle rekorden fra 1975 på 1947 soltimer, ble slått med ca 8 %, da vi i utgangen av november hadde hele 2102 soltimer, da med enda en måned igjen av året.

Hvordan sommeren blir i 2019 gjenstår å se. Uansett blir det mye terrasseliv også i år.

Hvor stor kosen blir bestemmer du selv.

Vi på Bioflame skal i hvert fall gjøre vårt beste for at sommeren skal bli så trivelig som mulig!

GOD SOMMER!
bilde10

bilde11


blogg-logo-2

Artikkel forfattet av infrablog.no