MYSTIC STEAM FIRE – DER VANN MØTER ILD!

MYSTIC STEAM FIRE – DER VANN MØTER ILD!

ELEMENTENE OMGIR OSS OVERALT, DE BEGEISTRER OG SJARMERER OSS!

 

alex-perez-553291-unsplashjoshua-cowan-323227-unsplash

Vi vil ha de nært oss, vi vil føle de på kroppen. Hvorfor snakker vi om et hus ved havet eller om å gå på skogstur, eller danse i regnet?

Hvorfor beskrives solen i ansiktet som noe godt, vinden i håret som noe vakkert, eller sommervarmen på bar hud som behagelig? Eller et ansikt med sand, sand som tiden har malt ned fra store blokker til små sandkorn. Elementene, kontakten med naturen, nærheten til kreftene som styrer vår planet og vårt liv.

VI ØNSKER DE VELKOMMEN!

 

 

yoann-boyer-185507-unsplash

Bioflame er stolte over å kunne presentere et produkt som kobler elementene sammen og som skaper stemning i hjemmet. Vi har valgt å gi produktet navnet Mystic Steam Fire!

For når man sitter der og betrakter flammene så er det nesten mystisk at de ikke har noen temperatur i seg selv. Hvordan er det mulig? Hvordan kan noe som er så likt flammende ild være så ufarlig at selv et barn å ta på den uten å bli skadet?

 

SVARET LIGGER I ELEMENTENE, VALGET AV NATURKRAFT.

10

Mystic Steam Fire bruker belyst vanndamp for å skape en nesten hypnotisk illusjon av levende flammer. Det mest realistiske på markedet.

Dampen vil bevege seg helt naturlig, påvirket av de større eller mindre luftbevegelsene i det rommet Mystic Steam Fire er plassert, akkurat som vanlige flammer vil gjøre.

Peisen har en vanntank som gir mange timers drift. Ja det høres litt mystisk ut det også, det å tanke opp peisen med vann, rett fra springen!

 

MYSTIC STEAM FIRE – ET NATURLIG MIDTPUNKT

7

Belysningen kommer fra spotlight lamper som produserer minimalt med varme.

Peisen kan bygges inn og bli et sentralt punkt i din bolig. Den vil skape eksklusivitet og særpreg!

Den vil fascinere og inspirere. Mystic Steam Fire, er drevet av damp, den samme tilstanden og kraften hos vann som drev de gamle damp-lokomotivene.

 

 

 

MYSTIC STEAM FIRE – DER KREFTER FORENES

Når krefter forenes blir resultatet fantastisk. Her møtes Vann og Ild og skaper noe helt spesielt! Under kontrollerte former kan du oppleve dette møtet mellom naturkrefter i ditt eget hjem!

Les mer om Mystic Steam Fire

1