Om OSS

Høy kvalitet, trygghet og bærekraft med Bioflame.

FORHANDLER

SKARRA  |  DRAMMEN | WIMPEL  | OSLO

OM BIOFLAME

Skaper Varme Siden 1999

Bioflames reise begynte i 1999 som Schjødt Agentur AS, og utviklet seg fra et beskjedent foretak til en fremtredende importør av bio- og elektriske peiser. I partnerskap med anerkjente merker som Spartherm, selger vi ikke bare peiser; vi tilbyr en opplevelse av uovertruffen kvalitet, sikkerhet og komfort. Med forståelse for utfordringene med å finne pålitelige og miljøvennlige oppvarmingsløsninger, står Bioflame som din troverdige leverandør av bærekraftig varme og eleganse for hjemmet ditt.

Andre Generasjons Biobrennere: Et Skritt Foran

Hvor Sikkerhet Møter Innovasjon

Hos Bioflame anerkjenner vi bekymringer for sikkerhet og miljøpåvirkning når det gjelder oppvarming av hjemmet ditt. Derfor er våre andre generasjons biobrennere, tilgjengelig gjennom profesjonelle utsalgssteder som Ildstedet og Varmefag, TUV- og DIN-godkjente. Disse sertifiseringene sikrer ikke bare alternativ oppvarming, men også høye brann sikkerhetsstandarder. Vårt utvalg, fra elegante innebygde design til allsidige enheter for gulv og vegg, garanterer at våre løsninger ikke bare er miljøvennlige, men også overholder de strengeste sikkerhetsnormene. Som et familiedrevet selskap med over 10 års ekspertise i Moss, er vi dedikert til å tilby skreddersydde løsninger som bringer komfort og sinnsro til din boareal.

Bli med i Bioflame-familien

Personlige Løsninger for Ethvert Hjem

Å velge den riktige peisen kan være skremmende – bekymringer for installasjon, designkompatibilitet og vedlikehold kan være overveldende. Hos Bioflame arbeider vi tett med deg for å lette disse bekymringene, og tilbyr tilpassede installasjoner og et variert varelager skreddersydd til dine behov. Enten du renoverer, bygger på nytt, eller bare søker å forbedre hjemmets varme og atmosfære, er teamet vårt her for å veilede deg hvert skritt på veien. Oppdag forskjellen med Bioflame og la oss hjelpe deg med å skape den perfekte varmekilden for hjemmet ditt.