PEISLØSNING SOM FØLGER MED I TIDEN

PEISLØSNING SOM FØLGER MED I TIDEN

Forandring

Moderniteten i våre hjem tar seg stadig nye uttrykk. Stiler forandres og trender kommer og går.

Likevel finnes det noen ting som vi vanskelig skiller oss av med – vi snakker om ildstedet!

Ildsteder har også blitt forandret over tid og tilpasset nye muligheter å tillage måltider eller å fungere som varmekilder, men de er fortsatt ildsteder, og et naturlig samlingspunkt for både livsnødvendige oppgaver og for å kose seg.

Yngre generasjoner har kanskje ikke det samme forhold til fyring og bruk av peiser, men synes likevel det skaper en hyggelig atmosfære.

Utfordringen

I dag har mange hjem ikke mulighet for å installere vedovn fordi det ikke finnes pipe i huset eller leiligheten. En annen forandring som har vært aktuell i de senere år er at hus i dag er så godt isolerte at det å fyre bare noen få kubber i en vanlig rent-brennende vedovn skaper for mye varme.

Andre hensyn er miljøet. Fyring av ved skaper sot og røyk. Noen ganger har myndighetene innført fyringsforbud nettopp på grunn av luftkvaliteten, enten i en periode eller som et vedvarende forbud. Dette gjør det helt nødvendig å vurdere andre løsninger.

Hva er én av løsningene?

Løsningen: Evonic elektriske peiser

Tanken med produktet er å skape en visuell opplevelse av en ild som brenner, samtidig som den også kan levere passende mengde varme. Evonic har et bredt sortiment av elektriske peiser som vil dekke de fleste behov. Ønsker du en elektrisk peisinnsats i en eksisterende vedfyrt peis? Evonic løser det!

Ønsker du å dele av rommet og gi det et eksklusivt preg? Evonic har løsninger for det også.

Med antirefleks behandlet glass på tre sider vil flamme bildet bli svært levende, og skape et utrolig eksklusivt preg. Peis vil generelt høyne verdien på leiligheten eller huset, så det er ikke bare en investering i trivsel og varme.

En designer peis fra Evonic vil ikke bare gjøre hjemmet penere men kan også skape en lun stemning på arbeidsplassen.

Her kan vi lett se for oss hvordan besøkende kunder og viktig forretningsforbindelser blir geleidet inn i et rom med moderne fargesetting, trendy sittemøbler og en 180 centimeter bred, state-of-the-art, evofire UltraHD med LED teknologi.

Etter en lengre samtale er kontrakten signert, og forretningsforbindelsen forlater kontoret. Du går inn for å slå av lyset og elpeisen. Men i stedet synker du ned i en lenestol og bare blir sittende og se inn i flammene og den avstressende blafringen.

Siden flammene er projisert skaper de ingen varme i seg selv, som navnet tilsier er det elektrisk strøm som gir varmen. Peisene kan skaffes med forskjellige utgaver av «vedkubber». Det er også mulig å montere ekte vedkubber som er preparert på en realistisk måte.

Klikk på linken her for å komme direkte til produkt oversikten over elektriske peiser.

https://bioflame.no/collections/elektrisk-peis/

På vår nettside vil du etter hvert finne flere blogg innlegg som vil fortelle mer om våre produkter, gi deg tekniske tips og forklaringer, du vil også finne informasjon om hvordan vi løser våre kunders behov. Dette gjør vi for å hjelpe deg til å finne en peis til akkurat ditt behov og ønske.

Vi snakkes!

Hilsen Bioflame.no