Vegghengt peis

En vegghengt peis gir god varme og blir umiddelbart et blikkfang i ethvert rom. Her kan du finne ut om en slik peis pass er for deg. 

Mange nordmenn ønsker seg en peis, men lar seg hindre av at de ikke har pipe eller skorstein. Bioflame tilbyr en rekke forskjellige type peiser i alle størrelser og utforminger. 

Med slike peiser trenger du ikke en tradisjonell pipe, det eneste du trenger er et elektrisk strømuttak. De krever også svært lite vedlikehold i forhold til vanlige vedovner.

Vegghengt peis: Bør du velge elektrisk peis eller biopeis?

Bioflame tilbyr vegghengte peiser i form av elektriske peiser og biopeiser. Forskjellen på disse er at en biopeis skaper ekte flammer og varme ved hjelp av bioetanol, mens elektrisk peis skaper varme fordi peisen må være koblet til strøm. 

Fordeler ved biopeis

Vi tilbyr både automatisk og manuell biopeis. Med en slik peis får du ekte flammer uten å bruke ved. Du trenger ikke å ha pipe for å få installert en biopeis, noe som gjør at du slipper sot og aske rundt ovnen. 

Siden en biopeis skaper varme ved hjelp av bioetanol, trenger du ikke å bruke strøm. En slik peisovn gir enda mer varme enn en elektrisk peis, og finnes med brennere fra 1500 til 10 000 watt. 

Hos Bioflame finner du både vegghengte biopeiser, frittstående og innebygde varianter. 

Fordeler ved elektrisk peis 

Elektriske peiser skaper ikke ekte flammer, men til gjengjeld er det et veldig brannsikkert og praktisk alternativ til andre typer peiser. Flammene ser svært realistiske ut og skaper god varmetilførsel. 

En annen fordel ved en elektrisk peis er at peisovnen kan plasseres hvor som helst i rommet så lenge det er et strømuttak ved siden av. Hos oss finner du en rekke forskjellige typer elektriske peiser, uansett om du ønsker en enkel elektrisk peis som henges på veggen eller en mer avansert løsning. 

Elektrisk peis – plasser den hvor som helst

En annen fordel ved en elektrisk peis er at peisovnen kan plasseres hvor som helst i rommet så lenge det er et strømuttak ved siden av. Hos oss finner du en rekke forskjellige typer elektriske peiser, uansett om du ønsker en enkel elektrisk peis som henges på veggen eller en mer avansert løsning.

Sikkerhet

Elektriske peiser er trygge og enkle å bruke. De avgir ikke røyk, gnister eller farlige gasser. De er også tryggere for husdyr og barn fordi de ikke blir like varme som en tradisjonell peis.

Atmosfære

Elektriske peiser gir en lignende atmosfære og koselig stemning som en vegghengt vedovn. De gir et realistisk uttrykk og flammeeffekter som en peis.

Vegghengt peis på kjøkken.

Skap lun og koselig stemning året rundt

En peis er ikke bare en god varmekilde, men også et møbel som får ethvert hjem til å se litt mer luksuriøst ut. Hos Bioflame finner du peiser til alle typer hjem, enten du vil ha en minimalistisk biopeis i marmor eller en praktisk elektrisk peis med plass til ved under. 

En hyggelig peis blir midtpunktet i ethvert rom, og du trenger ikke nødvendigvis å plassere peisen i stua. Flere av våre peiser kan for eksempel plasseres på soverommet eller på kjøkkenet. Med en peis fra Bioflame kan du få en lun og koselig stemning hjemme selv om du ikke har pipe. 

Ser du etter vegghengt peis? Vi finner løsningen som passer ditt hjem best

Har du spørsmål angående våre peiser, levering eller lignende, så ta gjerne kontakt med oss. Vi kan også komme på befaring til deg for å hjelpe deg med å finne peisen som passer best til ditt hjem.