SPARTHERM

Er det på tide å innføre peiskosen du alltid har drømt om?

Spartherm er det perfekte valget for deg som ønsker en peis der designet er like bra som kvaliteten. Spartherm legger vekt på design og kvalitet, nettopp fordi utseendet og varighet er to viktige faktorer når man skal investere i en ny peis.

 

Linear kassetter

Om en klassisk peis med tydelige flammer høres fristende ut, kan vi anbefale Linear Kassetter fra Spartherm. Disse modellene kommer med et design tilsvarende en vanlig peis, men er ikke koblet til pipe. Dette er for å skåne miljø og områder rundt. Om dette er en bekymring for deg, er en Linear Kassette peis perfekt. Disse finnes i både moderne og klassiske design.

Peisinnsats er en lett måte å bringe hygge til et rom. Fordi de ofte er murt inn i veggen, tar de også mindre plass enn andre peiser. Spartherm har flere ferdige peisinnsatser, og disse er tids- og kostnadsbesparende alternativ. De er også perfekt for de som ønsker en effektiv varmekilde men samtidig beholde følelsen av åpen ild.

Spartherm tilbyr fem ulike modeller.

Vedovner

Vedovner er perfekte for deg som liker kos med åpne flammer og godt med varme. Vedovner kan også plasseres omtrent hvor du vil. Vi anbefaler et sted hvor det er størst behov for oppvarming, men også hvor du har god utsikt over flammene. Vedovner er et flott designelement til rommet.

Bioflame og våre investeringer

Vi bryr oss om fremtiden, og har derfor investert i mer miljøvennlige alternativer til tradisjonell peis. Det er mange som ønsker å ha den samme hyggelige atmosfæren man får av peis, men likevel holde det mer miljøvennlig. Ønsket om peis har også blitt stort blant de som bor i leiligheter men som ikke har muligheten til å ha pipe. Løsningene på disse problemene er Evonic elektriske peiser. Målet med produktet er å skape den visuelle opplevelsen av en peis men med varme i tillegg. En Evonic peis vil ikke bare gi et rom et eksklusivt preg, men også øke verdien på hus eller leilighet. Men hvorfor stoppe der? Se for deg å ha en peis på kontoret. Dette kan bringe en helt annen stemning til kontoret og gi en energi som kan bidra til å gjøre en bedre innsats. Peisen kan også føre til et svært godt førsteinntrykk for kunder å besøkende. Selve flammene er prosjektert og vil derfor ikke bringe noen varme i seg selv, men heller elektrisk strøm. For å få et mer realistisk utseende kan du montere vedkubber i peisen. Les mer:

Om Bioflame

I 1999 ble Bioflame oppstartet, men med navnet Schjødt Agentur AS. I dag er vi importører av bio- og el-peiser fra kjente merker som Spartherm. Vi selger produkter av spesielt høy kvalitet som varer lenge.

Vi setter også sikkerhet svært høyt, og alle våre produkter er annengenerasjons biobrennere. De selges gjennom profesjonelle kjeder som Ildstedet og Varmefag. Biobrennerne solgt av oss er TUV og DIN godkjente, og dette innebærer at produktet kan brukes som alternativ oppvarming. De er både miljøvennlige, men også svært brannsikre. Slik sørger vi for at produktene du får av oss ikke bare er av god kvalitet, men også trygge og effektive. Vi har alt fra innebygde løsninger til andre peiser som kan settes på gulvet eller henges på veggen.

Less mer