Planika er verdensledende på de nyeste trender innen lukseriøse- og intelligente peiser. I mer enn 10 år har selskapet benyttet seg av ekte flammer som nøkkelen for å lage atmosfære av prakt og varme. Planika har blitt verdsatt av arkitekter og institusjoner i mer enn 60 land.

Selskapet har samarbeidet med de beste og mest renommerte designerne i verden, for eksempel Serge Atallah og Christophe Pillet. Planika har blitt bemerket i svært prestisjetunge arrangementer verden over, slik som Milan Design Week, Maison et Objet i Paris, ICFF i New York og Design Fair i London.

Intelligente flammer

Har du noen gang tenkt at det å kombinere moderne teknologi med ekte flammer faktisk mulig. Fakta er det ble den mest innovative løsningen i samtidsdesign, drevet av en veldig progressiv utvikling ble «Intelligent Fire» til.
De automatiske peisene kan bli kontrollert trådløst med din smart enhet over WiFi eller medfølgende fjernkontroll. I tillegg kan alle peisene kobles til alle typer Smart Home installasjoner.

 

«Intelligent Fire», nå temmet av patentert teknologi, er den sikreste løsningen for å oppnå en atmosfære av ekte flammer som kan styrt på denne måten. Med en mengde internasjonale sertifiseringer lever Planika opp til de høyeste standardene som finnes. Det er flere sensorer, slik som CO2 og temperatur, som er knyttet opp mot en mikrokontroller som garanterer korrekt operasjon av peisen. BEV Teknologi (Brennende ethanoldampteknologi) er hvor det ikke er noe direkte kontakt mellom drivstoff og flamme, og flammen brenner uten røyk, lukt eller aske. Velg Planika – den mest innovative og lukseriøse peisløsning.

Ta din unike idé ut i livet.