Vurderer du å endelig investere i en peis til ditt hjem eller oppgradere den gamle? Bioflames vannpeis, eller Mystic Steam Fire, er et spennende alternativ!

Mystic Steam Fire er en moderne og innovativ peisløsning som ved hjelp av et teknisk system slipper ut vanndamp. Dampen skaper en kontrollert tåke som er slående lik flammer. Ved hjelp av LED-lys får dampen en utrolig effekt. Peisen styres enkelt ved hjelp av en fjernkontroll slik at du bare kan sitte å nyte. 

Bioflame er stolt distributør og installatør av Mystic Steam Fire og andre fantastiske peiser. Ta turen innom våre nettsider for mer informasjon eller bli inspirert av våre online brosjyrer. 

Et miljøbevisst valg

Den norske vinteren er lang og kald og nordmenn har fyrt i peisen i generasjoner, ikke bare for å holde varmen, men for å skape en lun og hyggelig atmosfære i hjemmet og for å lysne opp en mørk hverdag. Vi nordmenn brenner over en million tonn ved i hus og hytter hvert år. Det er mye forurensende utslipp.

60 prosent av det totale utslippet av partikler i Norge skyldes vedfyring. En stor grunn til dette er at utslippet skjer fra piper som er høyere enn bakkeplan, noe som bidrar til luftforurensning over større områder. 

Også når det kommer til utslipp av sot, er vedfyring Norges største “skurk”. Sot bidrar til global oppvarming og øker nedsmeltingen av polene. Vi i Bioflame er opptatt av å tilby mer miljøvennlige alternativer for dem som vil leve litt grønnere, blant annet med vannpeis, elektrisk peis og biopeis.

Trygt valg i hjemmet

Mystic Steam Fire drives av strøm og vann. Vanntanken fylles på med vann fra springen hjemme. Med andre ord: Å fyre med Mystic Fire er enkelt, billig og skånsomt for miljøet. Du vil aldri mangle brennstoff for å kunne tenne på peisen og du slipper å bruke tid på å få fyr – denne peisen er en investering som kan spare deg for både tid og penger. 

En vannpeis er også sikrere for deg med barn og kjæledyr i huset. Dampen fra Mystic Steam Fire er ikke varm og helt ufarlig for deg og dine å være borti. Varmen fra LED-lampene er utenfor rekkevidde. Da peisen slipper ut minimalt med varme, er den perfekt for ultraisolerte hus der en vanlig peis ville vært for varm. 

Bedre inneklima

Der det er tørt inneklima er vannpeisen en god investering. Mystic Steam Fire avgir damp i opptil flere timer og tilfører luften den fuktigheten den mangler. Dermed er peisen til hjelp både for treverk som sprekker og for tørr vinterhud.  

Peisen kommer i mange forskjellige størrelser slik at den enkelt kan tilpasses ethvert hjem. Vi tilbyr alt fra en halv meter til 2400 mm lange peiser. De er lette å bygge sømløst inn i boligen, og setter et eksklusivt preg på din stue, ditt kjøkken eller soverom. 

Kontakt Bioflame i dag for en uforpliktende samtale eller stikk innom vårt showroom i Øreveien i Moss for å bli inspirert og informert!