Hvis du ser etter en utepeis med ekte flammer som kan plasseres hvor som helst, er en gasspeis det perfekte valget. Her kan du lese noen av fordelene ved en slik peis.

Skaper ekte varme

Mange tror kanskje at en gasspeis bare er til pynt, men slike peiser skaper faktisk ekte flammer som gir minst like mye varme som den tradisjonelle vedfyrte peisen. Det eneste du trenger for å få fyr i peisen er en gassbeholder, og så skrur du på varmen med fjernkontrollen som følger med peisen. Våre gasspeiser kan kobles til de fleste gasstyper som LPG, biopropangass og naturgass. Enklere blir det ikke!

Praktisk og renslig

Med en gasspeis slipper du å hogge og bære ved, og du trenger ikke å støvsuge bort sot eller trerester rundt peisen. Hvis du vil ha en gasspeis inne, trenger du heller ikke pipeløp slik som med en vedfyrt peis. Her hos Bioflame finner du blant annet frittstående gasspeiser, utendørs gasspeiser og vegghengte gasspeiser – valgmulighetene er uendelige.

Forlenger utesesongen

Her i Norge er sommeren kort, men med en utepeis kan du forlenge utesesongen med flere måneder. En slik peis er også perfekt i påsken eller før sommeren. Utepeisen blir et naturlig midtpunkt på uteområdet. Med en utepeis kan du invitere venner og familie til middag og lange kvelder foran peisen. 

Tar opp lite plass

Tradisjonelle vedfyrte peiser krever ofte en del plass til selve peisen og oppbevaring av ved. Med en gasspeis kan du få oppfylt drømmen om å ha peis inne eller ute selv om du ikke bor i et stort hus. En slik peis tar opp lite plass og gir et flott og eksklusivt preg til ethvert rom eller uteområde. Et ildsted er også en svært ettertraktet faktor ved et hjem som kan øke verdien på boligen din.  

Har du spørsmål angående utepeis?

Hos Bioflame finner du også andre typer peiser, som biopeis, el-peis og Mystic Steamfire. Vi tilbyr skreddersydde løsninger både til privatpersoner og bedrifter. Vi har forhandlere over hele landet, og kan hjelpe deg med alt fra valg av peis til levering og montering. 

Ta gjerne kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet nedenfor dersom du har spørsmål om våre produkter.