Terrasse peis

Våre utendørs gasspeiser er et perfekt alternativ enten du ønsker en terrasse peis som skaper et rolig tilfluktssted, eller for å gjøre hagen mer estetisk tiltalende.

En utendørs peis er en kilde til varme og et samlingspunkt i hagen, selv på kalde netter. Det er lite som slår knitringen fra åpen ild, og nå kan du nyte denne magiske atmosfæren fra utepeiser fra Bioflame.

Skaff deg en moderne varme og atmosfære til uteplassen med en utendørs gasspeis fra oss.

Les mer: Ser du etter en peis med personlig preg? – da er svaret innebygd peis.

Utendørs peis  – flammer hele året

En utendørs gasspeis kan være et flott tillegg til ethvert utendørs oppholdsrom, og skape et naturlig samlingssted som kan brukes til matlaging eller bare nytes av venner og familie i koselig komfort. Utendørs gasspeiser har blitt et stadig mer vanlig syn i bakgårder, eller på dekk eller uteplasser.

Det er en smart og stilig måte å varme opp uteplassen din for å forlenge dagene du kan nyte uteområdet ditt. 

Utvid utesesongen

En terrassepeis kan forlenge bruken av utendørsområdet ditt. Peisen gir varme og komfort, slik at du kan nyte hagen og terassen selv på kjølige kvelder eller i de kjøligere årstidene. Dette gir deg mer tid til å glede deg over utendørsområdet, i tillegg til at det øker bruksmulighetene.

EN PEIS I STIL MED HJEMME DITT

Det finnes mange muligheter når du først har bestemt deg for en utepeis til terrassen. Vi tar deg gjennom de tre vanligste stilene på utendørs peiser. 

Lineær design

Et unikt hjem trenger unike møbler. Gå deg vill i utvalget vårt av utepeiser som tilbyr den brede flammen og opplyst glass med en ultramoderne lineær gasspeis. Velg mellom fantastiske modeller av gasspeiser til utendørs bruk. 

Moderne design

Nyt en hyggelig atmosfære utendørs med moderne utepeiser med 360 visning av flammene som matcher din oppdaterte innredning. Velg fra en rekke størrelser og former for å tilpasse peisen til din uteplass.

Om Bioflame

Bioflame leverer mange forskjellige varianter av biopeiser og brennere til inne og ute. Alt fra klassiske elegante peiser i stein til et moderne design i stål. Vi leverer blant annet elektriske peiser, både vanlige og det siste nye 3D peiser som gir et fantastisk innsyn til flammene. Nærmere ekte flammer kommer du ikke.

Sterk leverandør av pipeløse peiser 

Vi leverer pipeløse systemer som gir god varme både om vinteren og sommeren. Våre peiser egner seg også godt i lobbyer eller i eksklusive forretningsbygg. 

Ta kontakt med oss i dag og fortell oss om dine preferanser, vi står klare for å hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål om utendørs ildsted 

Jeg ønsker meg utepeis, hvor starter jeg?

Start med å vurdere aktuelle plasseringer for peisen. Hvilket formål har den? Skal den være kos eller gi varme? Hvilket område skal den dekke? Det avgjør størrelse og form. 

Vurder deretter hvilket brennstoff du ønsker: vedovn eller gass. Til slutt kan du ta stilling til selve designet.

Hva er den vanligste funksjonen for terrassepeiser?

I dag ønsker de fleste 360 graders utsikt og visning av flammene for terrassepeisen.

Er utendørs peiser verdt pengene?

Den reelle verdien ligger i hvor ofte du benytter deg av den og om du nyter den. Dersom den får mye bruksnytte eller bidrar til å gjøre hjemmet ditt mer estetisk tiltalende, er det sannsynligvis verdifullt. 

Den kan potensielt også øke verdien på boligen, siden utepeisen ofte blir sett på som et luksuriøst tillegg.

Hva er forskjellen på en bålpanne og en terassepeis?

Bålpanne og terrassepeis er to gode alternativer til en utendørs peis. I tillegg får du utendørs varme. Hovedforskjellen på dem er design og struktur. 

En bålpanne er vanligvis en bred og dyp panne laget av tykt metall, som stål eller jern. Den har en flat bunn og er åpen på toppen for å tillate luftstrøm og bedre forbrenning. En terrassepeis derimot, er vanligvis en mer strukturert enhet som kan være formet som en frittstående peis eller ovn.