Våre utendørs gasspeiser er et perfekt alternativ enten du ønsker en terrasse peis som skaper et rolig tilfluktssted, eller for å gjøre hagen mer estetisk tiltalende.

En utendørs peis er en kilde til varme og et samlingspunkt i hagen, selv på kalde netter. Det er lite som slår knitringen fra åpen ild, og nå kan du nyte denne magiske atmosfæren fra utepeiser fra Bioflame.

Skaff deg en moderne varme og atmosfære til uteplassen med en utendørs gasspeis fra oss.

Les mer: Ser du etter en peis med personlig preg? – da er svaret innebygd peis.

Utendørs peis  – flammer hele året

En utendørs gasspeis kan være et flott tillegg til ethvert utendørs oppholdsrom, og skape et naturlig samlingssted som kan brukes til matlaging eller bare nytes av venner og familie i koselig komfort. Utendørs gasspeiser har blitt et stadig mer vanlig syn i bakgårder, eller på dekk eller uteplasser.

Det er en smart og stilig måte å varme opp uteplassen din for å forlenge dagene du kan nyte uteområdet ditt. 

En terrasse peis i stil med hjemme ditt

Det finnes mange muligheter når du først har bestemt deg for en utepeis til terrassen. Vi tar deg gjennom de tre vanligste stilene på utendørs peiser.  

Lineær design

Et unikt hjem trenger unike møbler. Gå deg vill i utvalget vårt av utepeiser som tilbyr den brede flammen og opplyst glass med en ultramoderne lineær gasspeis. Velg mellom fantastiske modeller av gasspeiser til utendørs bruk. 

Moderne design

Nyt en hyggelig atmosfære utendørs med moderne utepeiser med 360 visning av flammene som matcher din oppdaterte innredning. Velg fra en rekke størrelser og former for å tilpasse peisen til din uteplass.

Om Bioflame

Bioflame leverer mange forskjellige varianter av biopeiser og brennere til inne og ute. Alt fra klassiske elegante peiser i stein til et moderne design i stål. Vi leverer blant annet elektriske peiser, både vanlige og det siste nye 3D peiser som gir et fantastisk innsyn til flammene. Nærmere ekte flammer kommer du ikke.

Sterk leverandør av pipeløse peiser 

Vi leverer pipeløse systemer som gir god varme både om vinteren og sommeren. Våre peiser egner seg også godt i lobbyer eller i eksklusive forretningsbygg. 

Ta en titt på vårt utvalg via lenken under for å finne din drømmepeis. 

Ofte stilte spørsmål om utendørs ildsted 

Jeg ønsker meg en utepeis, hvor starter jeg?

Du burde starte med å vurdere aktuelle plasseringer hvor du vil at det skal stå. Du må først sørge for at du har en generell ide om hvor stor du vil at den skal være, og hvilken hensikt skal den ha? 

Ønsker du en vedovn? Eller skal utepeisen stå til pynt på terrassen din? Er gass eller ved mer praktisk? Derfra kan du begynne å se på designplaner for inspirasjon og ta en beslutning om hva du vil ha.

Hva er den vanligste funksjonen for peiser utendørs?

Den mest trendy funksjonen for utendørs peiser nå er 360 graders utsikt og visning av flammene.

Er utendørs peiser verdt pengene? 

Som mange andre ting, ligger den sanne verdien av en utendørs peis i hvor ofte du benytter deg av den og om du nyter den. Hvis du og familien din samles rundt peisen noen helger eller om den gir deg mye fordi den gjør boligen penere, er det sannsynligvis verdifullt. Det vil også kunne tilføre noe til boligens videresalgsverdi, siden det ofte blir sett på som et luksuriøst tillegg til en bolig.