Peis uten pipe

Moderne peisløsninger uten behov for tradisjonell pipe

Ønsker du en moderne peisløsning? Da er Bioflame stedet for deg! Vi tilbyr ulike modeller og typer fra kjente merkevarer, alle designet for å unngå behovet for en konvensjonell murt skorstein.

Hos oss finner du biopeis, gasspeis og el-peis, hver med sine unike fordeler. Oppdag det perfekte ildstedet for ditt hjem hos Bioflame.

PEIS FOR VARME OG HYGGE

Peisen blir ofte midtpunktet i rommet, skaper atmosfære og bringer varme. Med Norges lange vintre prioriterer mange peisen som et sentralt element i interiøret. Når du bestemmer deg for å investere i en peis, er det viktig å velge riktig. Og hvis du ikke har mulighet for en tradisjonell skorstein, har vi løsningen for deg! Les videre for å lære mer.

ELEKTRISK PEIS

Elektriske peiser trenger ingen skorstein og kan plasseres hvor du vil. Bioflame tilbyr et bredt utvalg, inkludert de nyeste 3D-peisene med realistiske flammebilder. Alle våre elektriske peiser er CE-godkjente, energieffektive og leveres med ferdigmontert strømkabel. Velg mellom ferdig innrammet eller enkeltstående modeller. Har du spørsmål? Ta kontakt. Vi er her for å hjelpe!

BIOPEIS

Biopeiser gir et rent, flammende skue uten behov for en skorstein. De brenner på bioetanol og avgir varme, men det er viktig med god romventilasjon. Avhengig av størrelsen, kan de generere fra 1500 – 10 000 watt. Bioflame har mange ulike størrelser og stiler, klar til å varme opp ditt hjem.

GASSPEIS

Gasspeiser tilbyr skjønnheten og varmen av flammer ved å brenne gasser som LPG, biopropan, eller naturgass. Selv om de kanskje ikke trenger en tradisjonell pipe, kan enkelte modeller kreve spesifikk ventilasjon. De er miljøvennlige og et sikkert alternativ til tradisjonelle peiser.

KONTAKT OSS

Bla gjennom vårt varierte utvalg på nettsiden, og ta kontakt hvis du vil vite mer. Vi hjelper deg å finne den perfekte peisløsningen, og vårt mål er at du skal være fornøyd med ditt valg!