Ønsker du en peis uten pipe? Det kan du finne hos Bioflame! Vi tilbyr ulike modeller og typer fra kjente merkevarer. 

Vi tilbyr biopeis, gasspeis, og el-peis uten pipe. Hos oss finner du alt du behøver for å få et fint ildsted
til hjemmet ditt.

Peis for varme og hygge

Peisen blir ofte midtpunktet i rommet, og kan gi en helt ny atmosfære. Mange forbinder peis med kos, hygge og varme, og med de lange vintrene vi har i Norge, er det mange som prioriterer peisen fremfor noe annet interiør. 

Derfor er det viktig at du velger riktig peis når du først har bestemt deg for å investere i dette. Har du ikke mulighet til å installere en peis som krever pipeutløp, finnes det heldigvis alternativer. Les videre for å lære mer!

Elektrisk peis

En elektrisk peis er en peis uten pipe som kan plasseres hvor du vil i huset. Bioflame leverer et stort utvalg av elektriske peiser i mange ulike omramminger og flammebilder. Vi leverer blant annet de nyeste 3D-peisene med forbausende og virkelige flammebilder. 

Alle elektriske peiser vi leverer er CE-godkjente og kommer med ferdigmontert strømkabel. Du kan velge mellom å få el-peisen levert og montert med ramme, eller få den levert enkeltstående. 

Har du spørsmål rundt montering og valg av
peis? Ta gjerne kontakt. Vi hjelper deg uansett behov. 

Les mer: Elektrisk peis

Biopeis

En biopeis kan være et smart og miljøvennlig alternativ til peis med pipe. Biopeisen er pipeløs, men avgir likevel mye varme. Peisen brenner på bioetanol, og avhengig av størrelsen, kan den generere alt fra 1500 – 10 000 watt.

Bioflame leverer biopeiser i mange ulike størrelser og typer. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg i valget av din nye biopeis. 

Les mer: Biopeis
Gasspeis

En gasspeis minner mye om en biopeis, men denne peisen kobles til gass som LPG, bioproprangass og naturgass. Også denne typen peis kan generere mye varme, og fungerer som et miljøvennlig og sikkert alternativ til peis med pipe. 

Kontakt oss

Se gjerne gjennom de ulike produktene vi leverer på nettsidene våre, og ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon. Vi hjelper deg med å finne peis uten pipe som passer dine behov, og vi sørger for at du alltid blir fornøyd med kjøpet. 

Kontakt oss via vårt kontaktskjema her.