Mystic Steamfire

Mystic Steamfire

Bioflame er stolte over å kunne tilby et helt unikt produkt!

Mystic Steamfire – og som navnet antyder er vanndamp en del av konseptet. I noen sammenhenger ønsker vi ikke for mye varme, men samtidig vil vi ha det fengende synet av dansende flammer. Mange hus i dag er meget godt isolert og kan derfor varmes opp med minimalt med energi. En vedfyrt peis ville raskt gjøre hjemmet for varmt.

Så hva skal man da gjøre?

Bioflame har løsningen. Vårt produkt Mystic Steamfire, virker faktisk mystisk når du ser den for første gang. Den har en helt utrolig illusjon av brennende flammer som beveger seg i de små usynlige luftstrømmene som hele tiden omgir oss.

Flammeeffekten skapes ved hjelp av et teknisk avansert system som slipper ut vanndamp – dvs uhyre små vanndråper som danner en kontrollert tåke som er utrolig lik vanlige ildsflammer. Denne dampen blir belyst med LED-lys som gir en fantastisk effekt.

Peisen passer utmerket godt å bygge inn og vil garantert gi et eksklusivt preg til din bolig. Den finnes i mange ulike størrelser – fra en halvmeter til over to meter! Mulighetene er altså mange, og sjansen for at den skal passe inn i ditt hjem er derfor stor. Vi hjelper deg med dette, og tilpasser oss etter dine ønsker.

Peisen avgir ingen varme i seg selv og derfor er den også barnevennlig, man kan altså ha hånden i «flammene» uten at det er skadelig. Tvert imot så er flammene spesielt bra i hjem som har lav luftfuktighet, der altfor tørt inneklima er et problem.

Siden peisen går på vann fra en tank med mange timers kapasitet, avgir den også fuktighet til luften. Vinterstid er gjerne luften så tørr at treverk sprekker, og mange opplever at huden blir tørr og sår. Her vil Mystic Steamfire fra Bioflame, gi et positivt bidrag til inneklimaet.

Tipset er at du besøker vårt nye Showroom, og tar en nærmere titt på Mystic Steamfire!

Mystic Steamfire – peisen hvor vann og ild møttes. alt fra 500 mm til 3000 mm

Husk å bruke kalkfritt vann. Levers med tre mulige vanntilførsel: internt tank, ekstern tank, vanntilkobling ..

We make interiors infused with the spirit of contemporary design philosophies.

Bioflame AS
Øreveien 70, 1528 Moss
69 28 23 40
post@bioflame.no