Mystic Steamfire Pro

Mystic Steamfire Pro

Hvordan fungerer det?

Flammeeffekten skapes ved hjelp av et teknisk avansert system som slipper ut vanndamp – dvs uhyre små vanndråper som danner en kontrollert tåke som er utrolig lik vanlige ildsflammer. Denne dampen blir belyst med LED-lys som gir en fantastisk effekt.

Eksklusivt preg

Peisen passer utmerket godt å bygge inn og vil garantert gi et eksklusivt preg til din bolig. Den finnes i mange ulike størrelser – fra en halvmeter til over to meter! Mulighetene er altså mange, og sjansen for at den skal passe inn i ditt hjem er derfor stor. Vi hjelper deg med dette, og tilpasser oss etter dine ønsker.

Barne- og klimavennlig

Peisen avgir ingen varme i seg selv og derfor er den også barnevennlig, man kan altså ha hånden i «flammene» uten at det er skadelig. Tvert imot så er flammene spesielt bra i hjem som har lav luftfuktighet, der altfor tørt inneklima er et problem. Siden peisen går på vann fra en tank med mange timers kapasitet, avgir den også fuktighet til luften. Vinterstid er gjerne luften så tørr at treverk sprekker, og mange opplever at huden blir tørr og sår. Her vil Mystic Steamfire gi et positivt bidrag til inneklimaet.

We make interiors infused with the spirit of contemporary design philosophies.

Bioflame AS
Øreveien 70, 1528 Moss
69 28 23 40
post@bioflame.no