mystic-steamfire-ws2

Magic Fires

Magic Fires gir deg muligheten til å bruke flammer som interiør. Denne formen for peis avgir ingen varme men bevarer likevel peiskosen på en ny og moderne måte. Magic Fires utnytter lys og vann på en helt unik måte, og gir deg flammer du aldri har sett tidligere.

Nye regler

I 2017 kom det nye regler for installering av gasspeis. Gasspeis har for mange vært en fin måte å få illusjonen av peis, som en slags dekor. Reglene gjelder ikke gasspeiser som går på biogass.

Les mer om gasspeis.

Til tross for at den ordinære muligheten for gasspeis som peiskos ikke er lovlig lenger, har en ny og miljøvennlig løsning kommet på markedet, nemlig Magic Fires. Denne teknologien gir ingen varmeproduksjon men i gjengjeld trenger den ikke pipe eller ved. Den bruker kun strøm og vann og har derfor lave brukskostnader.

Om Magic Fires

Magic Fires gir illusjonen av ekte flammer når det egentlig bare er led-lys og vanndamp. Magic Fires der ikke produsert for å gi varme, og derfor passer den perfekt for deg som kun ønsker å benytte peisen som interiør, og ikke for å varme opp boligen.

En av de største fordelene med at Magic Fire ikke avgir varme er at det ikke er farlig om barn er nær hverken glass eller “flamme”, og om de vil kan de faktisk ta hendene gjennom “flammene” – det er jo bare vanndamp.

I motsetning til alle andre peiser er det ingen strenge krav til brannmur, pipe eller gasstilførsel fra utvendig tank, og dette gjør den også superenkel å plassere.

Fordi denne innretningen kun bruker led-lys og vanndamp for å skape illusjonenen, er den nesten kostnadsfri og bruke, og den behøver heller ikke pipe eller avgassystemer. Det eneste den må ha for å fungere er vann fra springen og en strømtilkobling. Siden Magic Fires går på vann vil den avgi noe fuktighet til rommet, og dette kan være med på å gi et svært gunstig inneklima – særlig om vinteren når lufta er tørrere.

Hvorfor Magic Fires? Fordi denne innretningen er en form for interiør som gir en god og varm følelse, og derfor kan den også egne seg godt andre steder enn hjemme. Hva med å ha en på kontoret? Gi de ansatte, besøkende og kunder en hjemmekoselig følelse. For hvem liker vel ikke peiskos?

Høres dette ut som noe for deg, kan du ta kontakt for befaring eller eventuelle andre spørsmål.

Om Bioflame

Vi startet opp i 1999, siden det har vi endret navn fra Schjødt Agentur AS til Bioflame AS. Vi er i dag importør av bio- og el-peiser fra de populære merkene Bioflame, Ruby Fires, Spartherm/Ebiosfire, Horus, Planika og Evonicfires. For oss er kvalitet og ikke minst sikkerhet noe av det vi setter høyest. Derfor er vi stolte av å kunne importere fra selskaper som alle tenker på sikkerhet først.

Hos oss er vi sikre på at du finner noe som passer til ditt behov, uavhengig om du ønsker automatisk brenner, vanlig elpeis eller 3D-peis.

Vi tilbyr også en rekke andre peisprodukter. Her kan du se alle produktene vi tilbyr.

Ta gjerne kontakt med oss i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!