Gasspeis

Ønsker du pipeløs peis? Da er gass peis løsningen for deg. Bioflame tilbyr flere ulike gasspeiser til både innendørs og utendørs bruk. Sjekk ut utvalget på våre nettsider!

Fordeler med gasspeis

Det er flere grunner til at gasspeis vil kunne være et svært godt alternativ til den tradisjonelle peisen. En av fordelene er du kan velge hvilken gass du ønsker at skal benyttes, du må altså ikke bruke fossilt brensel, dermed kan du gå for et mer miljøvennlig alternativ som naturgass eller biobrensel.

Rimeligere i drift enn vedfyrt peis

I lengden vil det også lønne seg med en slik peis over en vanlig som brenner ved, du slipper å kjøpe store mengder ved som brennes svært fort. Med gass kan du regulere flammen ved bruk av en fjernkontroll, dette gir mer kontroll på kostnad og utslipp, du kan også justere varmen.

Frittstående gasspeis

Vi vet at alle hjem har hver sin stil, derfor har vi gass peiser med stor variasjon av utseende og stil slik at du kan finne det som passer best for deg.  I tillegg kan du få frittstående gasspeiser som du kan plassere nesten hvor som helst i huset, uten å måtte ta hensyn til mye annet enn smak og behag. Uansett hvilket design du velger kan du være sikker på at peisen er av ypperste kvalitet og når opp til de kravene som er satt. 

Om du liker den mer tradisjonelle peisen med vedfyring har vi også gasspeis modeller som møter de kravene. 

Velg gasspeis

Lei av å ikke få fyr i vedpeisen? Med en gass peis er dette mye enklere å det krever omtrent ingen innsats for å få fyr. De fleste modellene har en fjernstyring som gjør at du kan tenne, justere ild og varme ved hjelp av en fjernkontroll. 

Flere varianter gir deg også muligheten til å velge at ovnen skal starte på morningen, eller kanskje rett før du kommer hjem fra jobb. Det store utvalget av design gjør det lett å integrere peisen inn i hvilket som helst hjem, den tar også liten plass. 

Nye krav har ført til at alle gasspeiser må være godkjent til bruk av biogass, alle våre gass peiser når disse kravene.

ALT DU TRENGER AV GASSPEISER

Uansett hva slags gasspeis du ser for deg, har vi en å tilby. Vi har både rimeligere og mer kostbare løsninger, og om du forklarer oss dine prioriteringsområder, skal vi sammen klare å finne den som passer dine behov best: Åpen eller lukket gasspeis, lav gasspeis og tunnel gasspeis. 

PEIS UTENDØRS?

Du får også gass varianten som utepeis. På denne måten kan du dra med deg peiskosen ut på kalde sommerkvelder, eller kjølige dager på høsten. Perfekt til bruk ved selskaper eller om du ønsker å nyte et måltid ute selv om været kanskje ikke tilsier det. 

PLANIKA GASSPEIS

Planika gasspeiser er meget komplette peisinnsatser, med høykvalitets deler som sørger for at peisen ikke får damp på glass. Merkevaren tilbyr også et velkjent styringssystem som passer på at din gasspeis fungerer i årevis uten problemer med den riktig fargen på flammene.

Bioflame leverer gasspeis og andre typer peisinnsatser til privat- og proffmarkedet over hele landet. Våre peiser er anerkjente for udiskutabel kvalitet, god funksjonalitet og utsøkt design. Ta kontakt for mer informasjon. 

ANDRE PRODUKTER ENN GASSPEIS

I tillegg til gass peis får du hos Bioflame andre former for ildsted, blant annet:

EL-PEIS

Et godt alternativ for dere som ikke ønsker dere en vedfyrt eller gasspeis er el-peis. De er svært enkle å montere, kan plassere hvor hen i huset du måtte ønske og er veldig rimelige i drift. Med el-peis kan du også velge om du ønsker at peisen skal varme eller ikke – altså er den perfekt for deg som liker å ha på peisen, selv på varme dager. 

TA KONTAKT MED OSS FOR MER INFORMASJON

Har du spørsmål rundt noen av produktene våre? Ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper deg med hva enn du måtte lure på.