Modern apartment interior. Render image.

Ser du etter en peis som er av stilig design og med god effektivitet? Da er en gasspeis det perfekte valget. En gasspeis er et veldig gunstig valg for deg som ønsker å tenke på miljøet da de benytter bio-propangass og naturgass.

Gasspeisene vi tilbyr hos Bioflame er av høy kvalitet, med komponenter som produserer liten til ingen damp på glassene. Peisene har enkle styringssystem og langvarig levetid. Vi tilbyr peiser til både innendørs- og utendørsbruk. Disse leverer vi til både privat- og proffmarkedet over hele Norge.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med å finne det optimale produktet!

Fordelen med gasspeis

Gasspeisene vi tilbyr har flere design å velge mellom. Alle våre design er moderne når det kommer til de teknologiske komponentene mens selve utseendet varierer. Slik kan du velge noe som passer din bolig, og være sikker på at peisen består av ypperste kvalitet.  

Først og fremst er gasspeis en av de mer miljøvennlige alternativene til tradisjonell peis. Du kan få en peis med et helt vanlig utseende, men uten miljøskadelige komponenter. Med en gasspeis har du muligheten til å la peisen gå på biobrensel eller naturgass. Slik slipper du å bekymre deg for CO2-utslipp.

Gasspeis er en investering som lønner seg i lengden. Du slipper også å kjøpe ved som brenner bort fort, og kan heller regulere flammene ved hjelp av en fjernkontroll.

Les mer: Gasspeis

Våre gasspeiser

Hos oss får du gasspeiser til både innendørs- og utendørsbrul. Disse kan kobles til de fleste gasstyper som for eksempel LPG, biopropangass, eller naturgass, som alle er godkjente av norske myndigheter. Peisene gir fra seg godt med varme, men også det er regulerbart.  

Vi jobber med å bidra til at miljøet blir bedre, og fokuserer derfor på miljøvennlige peisalternativer som gasspeiser.

Flere varer fra bioflame

Automatisk biopeis

En automatisk biopeis gjør det å regulere varme lekende lett. Med enten smarthusløsning, fjernkontroll, mobil eller nettbrett kan du styre flammestørrelse, brannsikring, timer og mye mer. Vi leverer også både intern og eksterne tanker som kan stå opptil 10 meter vannrett eller 4 meter loddrett vekk fra peisen. Slik blir det mulig å kunne gjemme bort tanken.

Les mer: Automatisk biopeis

Biopeis

Med biopeis kan du oppfylle peisdrømmen med et rimeligere alternativ. Siden en biopeis går på miljøvennlige og rene gasser, slipper du å bekymre deg for sot eller å ha pipe. Brennerne på våre modeller har alt fra 1500 til 10 000 watt, og kan derfor holde godt på varmen. Med en biopeis kan du styre varmen og flammene ved hjelp av en fjernkontroll. Du kan på en måte se for deg at du får kombinert hyggen fra en peis, med teknologien fra en varmeovn. Det er sparsomt, enkelt og bra for miljøet. Alle biopeisene solgt av oss har blitt produsert i henhold til nye krav fra EU som kom i 2016, disse reglene har Norge bidratt til å få i stand.

Kjøkkenpeis

Kjøkkenpeis er en type kos de færreste har. Det er et rom som brukes nesten til alle tider, om det er matlaging, lekser som blir gjort eller mat som spises. Bring litt ekstra hygge ved å ha en kjøkkenpeis på kjøkkenet. Disse er ganske små og kan passe inn i et 60cm skap.

Utendørspeis

Utendørspeisene våre er perfekte for de som liker kule design og peiskos utendørs. Vi selger en variasjon av stilige peiser. Peisene kan dessverre ikke beskyttes fra regn og snø, så spesielle krav må settes til disse.

Høres gasspeis ut som noe for deg? Ta kontakt i dag – vi hjelper deg med å finne det beste alternativet for deg.