Gasspeis utendørs

UTENDØRS PEIS​

Bioflame har flere alternativer på gasspeiser. Våre modeller passer de fleste ønsker og behov – åpen gasspeis, lukket gasspeis, lav gasspeis og tunnel (3-siders). Vi har alt fra eksklusive til billigere løsninger, og våre gasspeiser kan kobles til de fleste gasstyper, som biopropangass og naturgass.

Norske myndigheter tillater gasspeis som bruker fornybar energi. Les mer om reguleringene her. Bioflame leverer gasspeiser og andre typer peisinnsatser til privat- og proffmarkedet over hele landet. Våre peiser er anerkjente for udiskutabel kvalitet, god funksjonalitet og utsøkt design. 

Fordeler med en utendørs gasspeis

Det er flere fordeler med en utendørs gasspeis, les mer her

1. Forlenger utesesongen

I Norge er sommeren kort, men med en utepeis kan du forlenge utesesongen med flere måneder. En utendørs peis er perfekt i påsken eller før sommeren. Med en utepeis kan du invitere venner og familie til middag og lange kvelder foran peisen i hagen.

2. Konstant varmekilde

I motsetning til en vedfyrt peis som krever konstant tilførsel av ved for å opprettholde flammene, gir en gasspeis en konstant og jevn varme så lenge det er gassforsyning.

3. Bedre sikkerhet

Gasspeiser har mindre sjanse for å forårsake branner fordi det ikke er noen gnister eller glør som kan fly ut. De har også ventilasjonssystemer som reduserer risikoen for karbonmonoksidforgiftning.

4. Et miljøvennlig valg

En utepeis av gass er et mer miljøvennlig alternativ til tradisjonelle peiser som benytter ved eller kull, da det gir mindre utslipp og forurensning. Dette er også en fordel for allergikere, da det ikke er noe tre som kan produsere irriterende partikler.

5. Enkel å bruke

En av de største fordelene med en gasspeis er brukervennligheten. Med en gasspeis kan du enkelt slå på og av varmen med et trykk på en knapp. Du trenger ikke å bekymre deg for å samle ved eller rengjøre aske.

6. Lite vedlikehold

Gasspeiser krever generelt mindre vedlikehold enn vedpeiser. Det er ingen aske å rydde opp, og de er konstruert for å være motstandsdyktige mot vær og vind.

7. Kostnadseffektiv

Selv om en gasspeis kan ha høyere oppstartskostnader, kan de være mer kostnadseffektive over tid. Gass er generelt billigere enn ved, og vedlikeholdskostnadene er også lavere.

8. Tar opp lite plass

Tradisjonelle vedfyrte peiser krever ofte en del plass til selve peisen og oppbevaring av ved. Med en gasspeis kan du få oppfylt drømmen om en peis ute, til tross for lite uteareal.

9. Øker attraktivitet og verdi

En gasspeis gir et flott og eksklusivt preg til uteplassen. Et ildsted er også en svært ettertraktet faktor som kan øke verdien på boligen din. 

Dette må du tenke på før du installerer en utendørs peis

Det er mulig å ha en gasspeis på terrassen, men det er viktig å ta hensyn til sikkerhet og regler.

 

 1. Undersøk hvilke regler som gjelder for å sikre at du overholder alle krav til installasjon og sikkerhet. 
 2. Velg en kvalitetsprodusent som følger alle sikkerhetskrav.
 3. Få profesjonell installasjon av en kvalifisert tekniker.
 4. Plasser gasspeisen på et trygt sted: Sørg for at det ikke er brennbare materialer og potensielle farer som overhengende trær rundt peisen. 
 5. Ha brannslokkingsutstyr i nærheten, som en brannslukker eller vannslange.

Når dette er på plass, kan du velge form og farge på peisen. Det finnes en rekke løsninger og tilbehør til våre utepeiser. Slik kan du skreddersy løsningen for dine behov og ønsker. 

Har du spørsmål angående våre utepeiser?

Hos Bioflame finner du et bredt utvalg av peiser, som gasspeis, biopeis, el-peis og Mystic Steamfire. Vi tilbyr skreddersydde løsninger både til privatpersoner og bedrifter. Vi har forhandlere over hele landet, og kan hjelpe deg med alt fra valg av peis til levering og montering.

Ta gjerne kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet nedenfor dersom du har spørsmål om pris eller våre produkter.

  We make interiors infused with the spirit of contemporary design philosophies.

  Bioflame AS
  Øreveien 70, 1528 Moss
  69 28 23 40
  post@bioflame.no