Elektrisk vegghengt peis

Elektrisk vegghengt peis

Det er flere grunner til å velge elektrisk peis. Peisen kan plasseres hvor som helst i huset så lenge du har et strømuttak ledig. En elektrisk peis kan også bytte mellom om brenneren skal levere varme eller ikke. Med andre ord kan du kose deg med peisen selv uten behov for varmetilførsel.

Vi leverer et stort utvalg av elektriske peiser som kan fås med mange forskjellige omramminger, som for eksempel MDF-plater eller marmor.  Som din proffpartner innen elektrisk peis hjelper vi deg å ta de riktige valgene når det gjelder pipeløse peiser. Vi tilbyr både innen- og utendørs bio-løsninger, alt fra frittstående til faste installasjoner.

I tillegg til vanlig elektriske peiser, leverer vi også de nye 3D-peisene som gir et fantastisk flammebilde, nesten som en ekte peis. Det er det vi kaller en ekte Mystic fire, nærmere virkeligheten kommer du ikke.

Alle de forskjellige elektriske peisene Bioflame leverer er CE-godkjent og ferdig montert med strømkabel klar til bruk. Velg elektrisk peis som et ferdig produkt med omramming, eller som en løs innsats. Valget er ditt. E-serien fra Evonicfires er det aller nyeste innenfor elektrisk peis. Evonicfires står for noe helt unikt innen elektrisk peis og skaper det perfekte peisbildet. Denne elektriske peisen kan brukes over alt fra store til små rom da du selv bestemmer om de skal gi varme eller ikke. 

Uansett om du ønsker en enkel elektrisk peis eller en avansert løsning spesielt tilpasset ditt behov så hjelper vi deg. For spørsmål eller hjelp med å velge din neste elektriske peis kontakt oss i dag. Vi ser frem til å hjelpe deg.

Products not found

We make interiors infused with the spirit of contemporary design philosophies.

Bioflame AS
Øreveien 70, 1528 Moss
69 28 23 40
post@bioflame.no