Hos Bioflame finner du et bredt utvalg av ulike peiser. En svært populær variant som stadig får mer og mer anerkjennelse er el-peisen. 

Ta kontakt med oss for å høre mer om el-peis eller se utvalget på nettsiden vår. 

Hvordan fungerer en elektrisk peis?

En elektrisk peis er som det høres ut – en peis som går på elektrisitet, der du ikke trenger å fyre med verken ved eller annet brennbart materiale. Da det ikke er “ekte” flammer i peisen som produserer røyk, krever ikke peisen heller skorstein og er lettere å plassere der du ønsker. 

Realistisk flamme

Den elektriske peisen vil vise et elektrisk flammespill, som vil se svært realistisk ut, gi lys og som også kan produsere varme. Da peisen bruker strøm for å produsere flammer, er den heller ikke dyr i drift.

Miljøhensyn

Å bry seg om miljøet blir viktigere og viktigere, og å investere i en elektrisk peis er en flott måte å bidra til å få ned utslippet på. Spesielt i byene er vedfyrte ovner og peiser med på å få ned luftkvaliteten

Vedfyrte ovner bidrar til utslipp av svevestøv og flere skadelige og forurensende stoffer, som vi helst kan være foruten. Å bruke en elektrisk peis er utslippsfritt, men kan likevel gi deg det du setter pris på med en vedfyrt peis. 

Fordelene med el-peis

Det er flere grunner til å velge denne typen peis. Peisen kan plasseres hvor som helst i huset så lenge du har et strømuttak ledig. Denne varianten åpner også for muligheten til å velge om den skal avgi varme eller ikke. Med andre ord kan du kose deg med peisen selv uten behov for varmetilførsel.

Ulike type elektrisk peis

Vi leverer et stort utvalg av el-peiser som kan fås med mange forskjellige omramminger, som for eksempel MDF-plater eller marmor. Som din proffpartner innenfor ildsted hjelper vi deg å ta de riktige valgene når det gjelder pipeløse peiser. Vi tilbyr både innen- og utendørs bio-løsninger, alt fra frittstående til faste installasjoner.

Alle de forskjellige el-peisene Bioflame leverer er CE-godkjent og ferdig montert med strømkabel klar til bruk. Velg elektrisk peis som et ferdig produkt med omramming, eller som en løs innsats. Valget er ditt.

Mystic fire

I tillegg til vanlig elektriske peiser, leverer vi også de nye 3D-peisene som gir et fantastisk flammebilde med svært naturtro flammer, nesten som en ekte peis. Det er det vi kaller en ekte Mystic fire, nærmere virkeligheten kommer du ikke.

Alle de forskjellige el-peisene Bioflame leverer er CE-godkjent og ferdig montert med strømkabel klar til bruk. Velg elektrisk peis som et ferdig produkt med omramming, eller som en løs innsats. Valget er ditt.

Evonicfires

En veldig populær el-peis er E-serien fra Evonicfires. Dette er det aller nyeste innenfor el-peiser. Evonicfires står for noe helt unikt og skaper det perfekte peisbildet. El-peisen kan brukes over alt fra store til små rom da du selv bestemmer om de skal gi varme eller ikke. Trykk her for å lese mer om el-peis fra Evonicfires

Uansett om du ønsker en enkel el-peis eller en avansert løsning spesielt tilpasset ditt behov så hjelper vi deg. Vi tilbyr også andre type peiser, som gasspeis og den populære vannpeisen.

Tilbehør til elektrisk peis

Hos oss får du også tak i diverse tilbehør til din elektriske peis, som for eksempel kunstige vedkubber for å få en mer realistisk peis-look. 

Et annet tilbehør vi tilbyr er en Co2 måler som gjør det enkelt for deg å måle PPM-luftkvalitet i din bolig. 

Styr med app

Våre elektriske peiser kommer også med muligheten til å styre peisen via din telefon. På denne måten er det enkelt å skru peisen av og på, sette av og på varmen – uansett om du er hjemme eller ikke. Ønsker du å komme hjem til et oppvarmet hus eller hytte, med en hyggelig atmosfære, er dette perfekt for deg. 

Vi har peisløsninger som dekker alle behov

Noen liker kosen med peis uten at det nødvendigvis gir varme. Noen ønsker å kunne regulere varmen med en fjernkontroll mens andre ønsker det så autentisk som mulig. Med utvalget vårt vil du finne noe som passer for deg og dine ønsker. Du kan være sikker på at alle våre peiser møter de nødvendige kvalitetssikringene. 

Vi lar ikke stilig design gå på bekostning av kvalitet og sikkerhet!

Kontakt oss!

Vi er svært opptatt av at våre produkter skal stå til kundens egne forventninger og behov, derfor er det viktig for oss at du er fornøyd med hele prosessen! 

Ønsker du ny peis? Eller kanskje du lurer på hvilke muligheter du har? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg! Vi ser frem til å kunne svare på hva enn du måtte lure på.