Hos Bioflame finner du et bredt utvalg av ulike peiser. En svært populær variant som stadig får mer og mer anerkjennelse er el-peisen. 

Ta kontakt med oss for å høre mer om el-peis eller se utvalget på nettsiden vår. 

Fordelene med el-peis

Det er flere grunner til å velge denne typen peis. Peisen kan plasseres hvor som helst i huset så lenge du har et strømuttak ledig. Denne varianten åpner også for muligheten til å velge om den skal avgi varme eller ikke. Med andre ord kan du kose deg med peisen selv uten behov for varmetilførsel.

Vi leverer et stort utvalg av el-peiser som kan fås med mange forskjellige omramminger, som for eksempel MDF-plater eller marmor. Som din proffpartner innenfor ildsted hjelper vi deg å ta de riktige valgene når det gjelder pipeløse peiser. Vi tilbyr både innen- og utendørs bio-løsninger, alt fra frittstående til faste installasjoner.

Alle de forskjellige el-peisene Bioflame leverer er CE-godkjent og ferdig montert med strømkabel klar til bruk. Velg elektrisk peis som et ferdig produkt med omramming, eller som en løs innsats. Valget er ditt.

Mystic fire

I tillegg til vanlig elektriske peiser, leverer vi også de nye 3D-peisene som gir et fantastisk flammebilde med svært naturtro flammer, nesten som en ekte peis. Det er det vi kaller en ekte Mystic fire, nærmere virkeligheten kommer du ikke.

Alle de forskjellige el-peisene Bioflame leverer er CE-godkjent og ferdig montert med strømkabel klar til bruk. Velg elektrisk peis som et ferdig produkt med omramming, eller som en løs innsats. Valget er ditt.

Evonicfires

En veldig populær el-peis er E-serien fra Evonicfires. Dette er det aller nyeste innenfor el-peiser. Evonicfires står for noe helt unikt og skaper det perfekte peisbildet. El-peisen kan brukes over alt fra store til små rom da du selv bestemmer om de skal gi varme eller ikke. Trykk her for å lese mer om el-peis fra Evonicfires

Uansett om du ønsker en enkel el-peis eller en avansert løsning spesielt tilpasset ditt behov så hjelper vi deg. Vi tilbyr også andre type peiser, som gasspeis og den populære vannpeisen.

Vi har peisløsninger som dekker alle behov

Noen liker kosen med peis uten at det nødvendigvis gir varme. Noen ønsker å kunne regulere varmen med en fjernkontroll mens andre ønsker det så autentisk som mulig. Med utvalget vårt vil du finne noe som passer for deg og dine ønsker. Du kan være sikker på at alle våre peiser møter de nødvendige kvalitetssikringene. 

Vi lar ikke stilig design gå på bekostning av kvalitet og sikkerhet!

Kontakt oss!

Vi er svært opptatt av at våre produkter skal stå til kundens egne forventninger og behov, derfor er det viktig for oss at du er fornøyd med hele prosessen! 

Ønsker du ny peis? Eller kanskje du lurer på hvilke muligheter du har? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg! Vi ser frem til å kunne svare på hva enn du måtte lure på.