El-peisDet er flere grunner til å velge el-peis. Peisen kan plasseres hvor som helst i huset så lenge du har et strømuttak ledig. En el-peis kan også bytte mellom om brenneren skal levere varme eller ikke. Med andre ord kan du kose deg med peisen selv uten behov for varmetilførsel.

Vi leverer et stort utvalg av el-peiser som kan fås med mange forskjellige omramminger, som for eksempel MDF-plater eller marmor.  Som din proffpartner innen el-peis hjelper vi deg å ta de riktige valgene når det gjelder pipeløse peiser. Vi tilbyr både innen- og utendørs bio-løsninger, alt fra frittstående til faste installasjoner.

I tillegg til vanlig elektriske peiser, leverer vi også de nye 3D-peisene som gir et fantastisk flammebilde, nesten som en ekte peis. Det er det vi kaller en ekte Mystic fire, nærmere virkeligheten kommer du ikke.

Alle de forskjellige el-peisene Bioflame leverer er CE-godkjent og ferdig montert med strømkabel klar til bruk. Velg elektrisk peis som et ferdig produkt med omramming, eller som en løs innsats. Valget er ditt.

En veldig populær el-peis er E-serien fra Evonicfires. Dette er det aller nyeste innenfor el-peiser. Evonicfires står for noe helt unikt og skaper det perfekte peisbildet. El-peisen kan brukes over alt fra store til små rom da du selv bestemmer om de skal gi varme eller ikke. Trykk her for å lese mer om el-peis fra Evonicfires

Uansett om du ønsker en enkel el-peis eller en avansert løsning spesielt tilpasset ditt behov så hjelper vi deg.
Se vårt store utvalg av el-peiser her
For spørsmål eller hjelp med å velge din neste el-peis, kontakt oss i dag. Vi ser frem til å hjelpe deg.