Bordpeis

Hva med en bordpeis til vinterhagen eller terrassen din? Skap et unikt utemiljø eller gjør det varmere innendørs med en gasspeis, biopeis eller elektrisk peis fra Bioflame. 

En bordpeis gir god varme og skaper et elegant uttrykk i rommet du velger å plassere den i. Bordpeisen glir rett inn som en del av interiøret og er en fin måte å forlenge utesesongen på, hvor du kan nyte noen flere hyggelige sommerkvelder. 

Slik fungerer en bordpeis

Våre bordpeiser går på biodrivstoff, nærmere forklart bioetanol. Det betyr at du enkelt fyller opp beholderen i midten av bordpeisen og setter fyr på brenselet. Siden våre bordpeisen går på bioetanol, avgir de verken sot, lukt eller røyk. 

Med en automatisk biopeis kan du styre varme, størrelse på flammer, og barnesikre den ved hjelp av en app. Du er rett og slett garantert en trygg og automatisert varme, god stemning og en flott dekorasjon til rommet. Les mer her om hvilke krav som gjelder for energiforsyning i TEK10.

Brenntid – opptil 5 timer

Med en bordpeis fra Bioflame kan du nyte varmen den gir deg opptil 5 timer. Hver tank skal gi deg en brenntid mellom 3,5 til 5 timer. Det er en luksus du vil sette stor pris på.

Les mer: Sju tips til fyringssesongen.

Med en bordpeis fra Bioflame kan du nyte varmen den gir deg opptil 5 timer. Hver tank skal gi deg en brenntid mellom 3,5 til 5 timer. Det er en luksus du vil sette stor pris på. 

Alle våre bordpeiser er selvsagt godt utstyr med beskyttelsesglass. Glassene holder både på varmen bedre, i tillegg til at den har en beskyttende effekt for alle i sittegruppen rundt de varme og levende flammene. 

Beskyttelsesglass av kvalitet

Alle våre bordpeiser er selvsagt godt utstyr med beskyttelsesglass. Glassene holder både på varmen bedre, i tillegg til at den har en beskyttende effekt for alle i sittegruppen rundt de varme og levende flammene.

Fordeler med bordpeis

Våre bordpeiser har flere fordeler, blant annet:

Estetisk appell

Bordpeisen er flott å se på, og gjør mye med interiøret uttrykket i et rom. Det gir et varmt og lunt uttrykk.

EKSTRA VARME

Bordpeiser gir ekstra varme til et rom. De er et flott tillegg til rom som ikke er så godt isolert, eller som ikke har en sentral varmekilde.

Enkel å flytte

Bordpeiser er vanligvis små og lette nok til at de kan flyttes rundt etter behov. Dette gjør dem til et godt valg for personer som ønsker å endre uttrykket i et rom eller som ønsker å ta med seg peisen til et annet sted.

Lavere kostnad

Bordpeiser er vanligvis mindre og billigere enn større peiser eller ovner. Dette gjør dem til et godt alternativ for personer som ønsker å nyte varmen og estetikken til en peis uten å bruke mye penger.

Enkel å vedlikeholde

En bordpeis krever vanligvis minimalt vedlikehold. De trenger ikke å rengjøres så ofte som større peiser eller ovner, og krever heller ikke like mye stell.

Kan bordpeis brukes inne og ute?

Ja, de fleste bordpeiser kan brukes både inne og ute. Likevel kan det være variabler og forskjeller i produktbeskrivelsen på bordpeiser. Så husk å sjekk dette før du kjøper. 

Noen bordpeiser har større flamme enn andre, og noen har heller ikke glass rundt. Disse har gjerne så stor flamme at de utelukkende anbefales å bruke utendørs.

Leverandør av gasspeis, biopeis og elektriske peiser

Bioflame har flere alternativer av peiser, og noe til en hver smak og stil. Vi har alt fra eksklusive løsninger til billigere løsninger. Ta en titt på alle produkter vi tilbyr.

Utendørs peis

Til utendørs bruk anbefales gasspeiser. Bioflame tilbyr modeller kan løse de fleste ønsker, både åpen gasspeis, lukket gasspeis, lav gasspeis, og tunnel. Gasspeisene våre kan kobles til de fleste gasstyper – LPG, biopropangass, og naturgass.

Les mer: Peis med mer personlig preg? Da trenger du en en innebygd peis.

Pris

Prisene våre varierer avhengig av størrelse, materialer, design og funksjonalitet. En enkel bordpeis kan koste mellom 500 og 2000 kroner, mens mer avanserte og dekorative modeller for bruk på bord kan koste opptil flere tusen kroner.

Vi har det du ønsker på lager!

Vi leverer gasspeiser og andre typer peisinnsatser til det private markedet, i tillegg til proffmarkedet, over hele landet. Bioflame ønsker kun å tilby det beste, og har nøye plukket ut det du finner i utvalget vårt. Peisene er anerkjente for udiskutabel kvalitet, god funksjonalitet og utsøkt design. 

Kontakt oss for et godt tilbud

Har du lyst på en ny peis? Da er svaret en pipeløs peis. Dette vil gi deg uendelig med muligheter og større handlingsrom rundt design i hjemmet ditt. Den passer inn i de fleste rom hvor du kan bygge den inn i en vegg, frittstående, eller bruke den som romdeler. 

Ta kontakt med oss via lenken under for et godt tilbud på drømmepeisen din.